Grembeer

BIRRË TRADICIONALE

e prodhuar me përbërës natyral dhe pa aditiv...
history

HISTORIKU I KOMPANISë

Uji nga malet e Gremnikut të Klinës, përbëresit natyral të dorës së parë, si dhe teknologjia e teknologu gjerman e bejnë ketë birrë shumë unike dhe të vetmën të tillë në tregun vendor e më gjerë.

Është një birrë e freskët e prodhuar ne menyren tradicionale, me përbërës natyral dhe pa aditiv qëndrueshmërie.

Teknologu gjerman Thomas Lange prodhimin e kësaj birre e ka mbështetur në recepturën ndër më të vjetrat dhe më të popullarizuarat në Gjermani.

Si Pilsner Art Beer, prodhohet sipas shijës origjinale të regjionit te Bayern-it, shije që daton nga viti i larget 1516, dhe si e tillë vazhdon traditën edhe sot e kësaj dite në të gjith Gjermaninë dhe përtej saj.

Prodhimi i saj në Kosovë është një vlerë e shtuar që i kemi dhënë konsumatorit dhe sigurisht që këtë traditë metojmë do ta bartim brez pas brezi.

GALERIA

Ahengu 1
Byrrarya
Ahengu 1
Byrrarya
Ahengu 1
Byrrarya
Ahengu 1
Byrrarya
Ahengu 1
Byrrarya
Ahengu 1
Byrrarya
Ahengu 1
Byrrarya
Ahengu 1
Byrrarya
Beer

KONTAKT

Lokacionet ku mund të shijoni birrën Grembeer:

 • KLINË:

  Coyote

  Qyteza 1968

  R-Natyra

  R-vllezeria

  Benita company

  City Sport


 • GJAKOVË:

  Komani Petrol


 • PRISHTINË:

  N'rreze

  Beer Garden Pub

  Bar&Grill Cleo's